De ce sa aleg Coalza?

 
Pentru capacitatea sa de integrare in aproape orice linie de ambat la comanda clientului, pentru serviciile sale complete de garantie, pentru usurinta serviciilor, pentru siguranta operatorilor, pentru fiabilitate, pentru calitatea pachetelor ambalate, pentru randamentul investitiei, pentru diversitatea de produse si accesorii, pentru experienta.

Bun Venit

Pe pagina noastra puteti gasi masini de ambalat verticale VFFS pentru produse atat alimentare cat si non alimentare sub forma de granule, cuburi de gheata si pulberi, cu fotografii, detalii tehnice si mostre video ale instalatiilor clientilor nostrii.

Masinile noastre verticale automatizate sunt de mare viteza si precizie folosind o tehnologie de ultima generatie.

De asemenea dispunem de masini semiautomatizate, mult mai accesibile din punct de vedere financiar ce sigileaza pachete din material polietilen sau alt material complex termosudabil actionate cu pedala, cat si de o gama ampla de accesorii si complemente asociate masinilor noastre.

Obiectivul nostru este de a oferi clientilor nostrii masini si servicii de cea mai inalta calitate la un pret cat mai redus.

Pentru orice nelamurire, oferte sau alte intrebari relationate cu compania noastra va rugam sa ne contactati.

Zona Clienti

Go to top